Follow by Email

Wednesday, 15 February 2012

~STYL3 DULU & S3K4R4NG~



INI LAH DAKU

 Cuba lihat dari atas kiri pusing la sampai mengikut arah jam gambar tu.Semua dah berubah kan.....Dari badan kecil ke besar,pas tu dr rambut rebonding ke curl..Dulu free hair,sekarang dah bertudung..
Kadang-kadang masa tu cepat dan pantas berlalu,nak di undurkan balek tak boleh.Jadi aku kene teruskan kehidupan ini dengan lebih terbaik.
  Kalau nak ikutkn la cik Shiema ni suka sangat bergambar,tak tahu la kenapa kan..Mungkin kesukaan dia kot..huhuu...Memang tak boleh pisahkan dengan camera dan juga gayanya...
Masa dulu Shiema ni kurus jadi pakaian memang nak seksi je,maklum la badan cantik masa tu,sarung apa je pasti masuk dan  "cantik menarik tertarik kau memang debom" dah macam lagu kan..hahahaaa....
  Sekarang perubahan tetap ada cuma fesyen tetap utama bagiku kerana dari kecil lagi memang Shiema suka bergaya jadi tak boleh di pisahkan..Mengenai pakaian Shiema suka berfesyen muslimah tapi ada ala moden juga..Rasa cantik di mata sudah tentu Shiema pakai..Kalau ikutkan sekarang pantang nampak baju mesti je nak beli,kalau tak beli mula la rasa tak selesa.Kalau tido mau la tak lena di buatnyew atau termimpi mimpi baju tu..Berbanding seluar dan kasut agak kureng la..
  Bertudung pulak memang dah jadi gila sebabnyew suka buat macam-macam style.Style ala hijab la,Hana Tajima la & macam-macam lagi la.Pantang nmpk style terbaru pasti nk cuba.Tapi ikut kesesuaian muka juga la kan sebab Shiema ni tembam..Salah pakai dan tersilap pakai memang la bahaya..hehhehe....Tu yang Shiema tak mahu..
  Lagi-lagi kalau makeup lagi la payah kalau tangan ni tak menconteng muka.Tak sempat makeup ala CT N urhaliza ke,Shiema mesti pakai simple supaya muka x pucatMaklum la selalu makeup je..Dari kanak-kanak lagi dah pandai pakai listik,ini kan pula dah besar kan..huh...Tengok picture dekat atas tu kebanyakkan semua nye muka makeup..Sampai disini jela Shiema celoteh.
  Semoga penghijrahan Shiema akan berterusan hingga ke jalan yang diredhai oleh yang maha Esa..
Sekian........

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget