Follow by Email

Sunday, 17 June 2012

~JOIN M4MB3 SOPH13 P4R1S NOW~



~CATALOGE VOLUME 4~

Everyone who loves fashion or wants to start their own business.
Join for only RM15 and you will get:
1. Magenta Bag
2. Welcoming Letter
3. Membership Card
4. Member's Manual
5. Sophie Solution Quick Guide
6. Membership Application Form
7. Current Catalogue
8. Member Purchase Order Form
9. Customer Purchase Order Form
10. Customer Purchase Order Contract
11. Invitation Card to Sophie Event
12. Sophie Newsletter
13. Sophie Car Sticker





















JOIN MAMBE LESS 20%





~BOOKING CHOCOL4T3 R1C3 COOKI3S~

CHOCOLATE RICE COOKIES



~cenderahati buat seseorang
~snek untuk kudapan
~kanak-kanak sangat menggemari yang dewasa lagi la suka
~cenderahati perkahwinan
~hidangan pada hari raya

*booking now~tiada bahan pengawet.


10biji RM4 + RM6 POSTAGE (semenanjung)= RM10
30biji RM11 + RM7 POSTAGE (semenanjung) = RM18
50biji RM16 + RM8 POSTAGE (semenanjung) = RM24

CHOCOLATE RICE BLINK BLINK + RM1


PACKAGING POS LAJU DARI MANJUNG

respon customer by post

Cik Siti Fatimah Nor: okies....sdap.... n xpcah pon since smpi kt cni... my frenz dok pkir2 apa la resipi nye....

>komen<

Eza Afiza Yusuf:
• tq ye
• sedap sgt2 akak suke
• dh tgl separuh je
• akak sorg je mkn
• abg mkn 1 je
• kkkkkkkkkkkkkkk
• kkkkkkkkkkkkkkkkk

>pm<



HANTARAN BUAT BFF

Tempahan buat raya pun boleh.Boleh pm saya di Facebook >> http://www.facebook.com/SH13M4
untuk sebarang pertanyaan.

~BOOK1NG CH3EZ3~

 CH33ZE

suka makan CHEESE WEDGES ? nak letak cheese byk2 ? kini anda boleh buat sendiri di rumah ! sedap dan lazat 


Makan bersama:
  • Wedges
  • Burger
  • Kentang Goreng
  • Keropok Lekor
  • Chicken Finger
  • & Sebagainya.







CHEEZE PELENGKAP SEGALA RASA..CUBA LAAA....

Bahan-bahan :
Susu Padat, Modified Starch, maltodekstrin, Dextrose, Garam, Mineral Garam, Sayuran Serbuk, Keju Padat, Flavour Enhancer, Lemak nabati, Glukosa Cair Padat, Makanan Asam, Flavourings, Mineral Garam, Rempah-rempah, Ekstrak Ragi, Agen Anti-caking, Spice Extract, colour

Arahan: 4 sudu serbuk chesee di bancuh dgn setengan cawan air panas.. kemudian gaul hingga sebati..siap dan sedia di hidang.

100G RM10
200G RM18
(Tidak termasuk postage)


Saya dah cuba anda bila lagi..Ternyata sedap dan puas menikmati cheeze..

Boleh pm saya di Facebook >> http://www.facebook.com/SH13M4



Tuesday, 29 May 2012

~T4NT3K CH0C~


D3SIGN FROM K4K 3ZA

Cantik kan....Kak eza yang buatkn design ni hanya untuk saya..Cewahhh.....Kak Eza ni Shiema kenal di Camfrog tau...Semoga coklat ni selamat la sampai ke Serawak dengan baiknya dan semoga si dia amat suka la...Ok Shiema nak promot kalau sesiapa nak tempah coklat leh la ke http://www.facebook.com/ezaafiza.yusuf ...Macam-macam ada..Korang klik n lihat la sendiri erk...Shiema berpuas hati la.Kalau tengok mau tak nak makan sebab cantik sangat tu yang sayang...Apapun TQ kak..Lain kali Shiema order lagi...Pe lagi cepat la tempah erkkk.Salam....

~MY B4M BAM~

N3W P!CTUR3

Waaaaaaaa....Muka saya dah makin naik la...Cer tengok pipi dah macam apam...Korang bgi la tips ker petua ker untuk bagi saya kurus..Shiema suka kata nak kurus tapi tak kurus juga..Mmmmmmm so sad.Bagi tahu cik abang comfirm kata tak apa abang tetap suka..Adehhhh...makin debab la macam ni....Tolong-tolong saya nak kurus!!.....

~MY BISCU1T~

CHOCOL4T3 R!C3 C0OK13S



 L1L!Y AZIY4NT1 ORDER

Ni lah biskut buatan tangan dariku..huhuhu....Selalu hari raya je kan...Ni mambe order untuk dia nk bagi goodes kat kawan-kawan sebab dia nak kawen....Tahniah BFF.....Memikirkan biskut ni lagi bape bulan je nak raya...Insyaallah ada rezeki tahun ni ada la buat biskut ni..Biskut ni memang sedap..cehhh...nk promot plak..tapi memang betol pun..Di hari raya kalau letak sebalang kene plak budak-budak pasti tinggal balang je..hehehhe..Ada rezeki saya buat bisnes sikit-sikit la erkk...Moga-moga di berkati olenNYA..Amin..


Thursday, 17 May 2012

~I L1K3 PUL4U L4NGK4YAN ~



Lankayan Island Dive Resort 

Ni lah tempat yang indah..Mesti korang nak pergikan...Tempat percutian ni boleh menenangkan pikiran punya lah..Kalo korang nak tahu saya suka Pulau Langkayan ni..MR??? ada cakap tempat ni lah yang best di Sabah.Dia penah pergi masa operasi di sana..Antara pulau di Sabah dia kata pulau ni lah yang paling seronok bukan dia sorang je kata,ada beberapa orang juga la cakap yang sama.Sekali cek dekat youtube memang best kalau dapat menikmati segala ciptaan Tuhan sungguh indahkan??..Saya suka menyelam ni walaupun ada takut keberanian tu ada la dalam 50%....huhuhu..Apapun suatu hari nanti saya akan jejak di sini juga bersama MR???.Nanti dah kahwin la..Sekarang belum kawin payah nak berjalan-jalan sangat kene ikat dengan keluarga(tak boleh nak suka-suka sangat la).Andai sampai seru untuk kami nsyaallah apa yang dia cakapkan menjadi kenyataan buatku...Idea nak bulan madu di sini tapi kami mampu merancang Tuhan yang menetukan...Hehehehe...Semoga segala impian aku dan dia mnjadi realiti...Amin....Apa lagi cepat kumpul duit banyak-banyak kita pergi sana.Nak tunggu saya lambat lagi la.Saya nak tunggu orang sponsor itu pun kalau dapat..


B1NGK1S4N H1DUP




SP3C14L D34R


I L0VE U

Cantik tak choc bar tu????Saya nak bagi MR???..Saya tak sabar nak menunggu MR??? call saya....Walaupun kita berjauhan kene juga buat something yang specialkan.Ni lah dapat ku tunjukkn kasih sayang walaupun tak bape nak mahal la.Biar dari jauh dia ingat padaku.Walaupun kita berjauhan saya tetap sayang pada MR???...Penat nak pikir apa nak bagi yang special akhirnya ini la ideanya..Tunggu minggu depan apa reaksinya...Dia suka saya pun suka..Cuma satu pintaku jangan la dikau melupakan daku..

INGAT PESANANKU:


DAN AKU SENTIASA BERDOA:


Semoga keujuran ,keikhlasan dan kejujuran masih ada di dalam diri masing-masing.Amin...
There was an error in this gadget